Hlavní navigace

Názor ke článku Rozezlení blogeři od Jakub Danielka - Ano, podmínky spolupráce jsem uvedl až po vydání...

  • 31. 10. 2006 22:02

    Jakub Danielka (neregistrovaný)

    Ano, podmínky spolupráce jsem uvedl až po vydání té glosy, do té doby nebyl důvod něco takového psát, nic z čeho nás obviň... tedy žádná problematická místa, na která glosa pana Miklíka upozorňovala, totiž neexistovala - naopak pan Miklík uvedl glosu záměrně bulvárně, stejně tak v první větě perexu napsal, že Ataxo nabízí blogerům honorář, což také není úplná pravda. A to, že ji sepsal tak dobře, že na nikoho neutočí přímo, ale štve všechny rozhodně není plusem, jak tady (i na Lupě) propaguješ. K tomu se ovšem už nemá cenu dál vyjadřovat, můj nazor jsem dostatečně prezentoval v komentářích pod samotnou glosou.

    Nicméně, některé tvé názory jsou opravdu vtipné - proč by někdo ztrácel čas recenzováním špatného hardware? A jak můžu předem vědět, že je špatný? Ty máš totiž stejný problém jako pan šéfredaktor, oba rovnou odsuzujete, bez toho abyste si to někde ověřili...

    Každopádně díky za odkaz, přeju příjemné svezení na vlně popularity, hodně komentářů a blahopřeju k přijetí do klubu RČI (Rytíři českého internetu) - zatím tam jste s Alešem Miklíkem a Radimem Hasalíkem tři. A tisková zpráva náhodou nebude?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).