Hlavní navigace

Proč skončit na Lupě je bomba

15. 3. 2008 14:29 (aktualizováno) David Antoš

Ovšem pouze blogovat. Někdy před rokem jsem se přesunul na jilm.cz, ale nechával jsem si zde otevřená vrátka. Čekal jsem, kolik lidí začne nový blog číst. Nejsem introvertní EMO bloger, který si píše svůj deníček aby se zorientoval v tomto složitém světě. Baví mě psát, když dostanu odměnu, a odměnou je zpětná reakce. Bez čtenářů mě psaní nebaví. Dnes má jilm.cz v RSS čtečce cca 100 lidí, což je sice méně než kolik jich četlo mé spoty zde, ale pořád je to dost na to, abych motivaci měl.

Zpočátku jsem si myslel, že na nové adrese bude psát o kdečem a tady budu pokračovat s tím Googlem a vůbec webem. Jenže postupně jsem zjistil, že už tak pravidelně jako dřív o webových novinkách psát nechci, nemám čas a to málo mohu klidně publikovat na jilm.cz.

Tak či onak, výsledkem je, že poslední článek se na tomto blogu objevil v srpnu a nějaký další se jen tak zase neobjeví. K blogování se však přesto tak trochu vracím. Ne, že bych někdy přestal – na jilm.cz pravidelně píšu o tom, co se mi zrovna zdá na světě zajímavé. Něco jiného je však občasný osobní blog a něco jiného tématicky přesně zaměřený a silně pravidelný blog.

Pracujeme v Internet Infu na nové službě, která se bude jmenovat Bomba.cz (zatím nefunkční). Je to dost v začátcích, takže kromě toho, že se bude týkat videa, nemá cenu nic prozrazovat. Již dnes jsme však otevřeli oficiální Bombablog. Vedle informací o vývoji na něm chci psát o internetovém videu jako odvětví, o novinkách u nás i v zahraničí. Chtěl bych, aby tak Bombablog byl přínosný i pro lidi, které samotná Bomba vůbec zajímat nebude. Jinou cestou se tak vracím k blogování v tom stylu, v jakém jsem blogoval zde, pouze téma jsem si výrazně omezil.

Pokud vás online video zajímá, přidejte si Bombablog do své čtečky.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).