Hlavní navigace

Názor ke článku Google Gears - online aplikace offline od vrgulnik - Řada věcí z července 2007 již neplatí! Dovolím si...

  • 27. 3. 2008 9:11

    vrgulnik (neregistrovaný)

    Řada věcí z července 2007 již neplatí!

    Dovolím si hrubě nesouhlasit s názorem na MS Outlook 2007. Považuji ho za naprosto nejhorší aplikaci od Microsoftu. Když pominu jeho naprostou nestabilitu a obrovské systémové nároky, připadá mi navíc velmi nepřehledný (narozdíl od předchozí verze). Nový systém záložek způsobil, že i zdatní uživatelé zmateně klikají a hledají tu či onu funkčnost. Chaos, který způsobilo přesunutí většiny funkčních tlačítek do jiných oblastí, jednoduše nechápu.

    GMail dle mého názoru NEKONKURUJE Outlooku! Outlooku spíš konkuruje iGoogle resp. Google Apps. Z hlediska vyhledávání dokumentů na desktopu (Windows Search) bych se zastal Googlu - Google Desktop (je výkonější, rychlejší a stabilnější). Co se týká vyhledávání e-mailů, lokálních dokumentů, apod. platí, že Google Desktop dokáže integrovat vyhledávání lokálních dokumentů s e-maily na Gmail.

    Stejně tak nová verze Office 2007 s novými formáty (docx, xlsx, ...), které jsou nekompatibilní zpětně je velmi "příjemná" novinka. Je třeba seriózně uznat, že Google Docs v současné podobě NEJSOU SCHOPNY MS Office konkurovat!!!

    Závěrem - na většinu věcí používám MS produkty, protože si to žádá mé okolí - nikoliv proto, že by byly výrazně lepší...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).