Hlavní navigace

Názor ke článku Google Gears - online aplikace offline od Radek Hulán - "ostatně webmail používá určitě více lidí než desktopové...

  • 31. 5. 2007 13:27

    Radek Hulán (neregistrovaný)

    "ostatně webmail používá určitě více lidí než desktopové programy" -- to v žádném případě. Neznám jedinou firmu, co by používala webmail, a to je drtivá většina zákazníků ;-)

    Pokud chci mít email kdekoliv, mohu onen Gmail použít, proč ne, ale jen jako skladiště emailů a stahování přes POP3 do Outlooku. Tím docílím toho, že mám emaily online i offline (mohu požít třeba nový @hotmail na Live.com).

    Navíc si mohu Microsoft Outlook nechat synchronizovat na Windows Mobile chytrý telefon, takže poté mám skutečně "přístup k souborům odkudkoliv", ale jen díky Microsoftu, Google s tím nemá co dělat ;-)

    Jen toto spojení mi nabídne skutečně nejvyšší funkčnost a rychlost.

    Vezmi si práci na projektu - potřebuji mít přehled o emailech (Outlook), koncepčního zadání projektu (PowerPoint), API rozhraní (PDF soubory na lokálním disku), meetincích (Outlook kalendář), kontaktech (Outlook Kontakty), a toto celé mít kdykoliv online, offline, či mobilně (Windows Mobile). Google je zde pozadu, jeho Gmail používají jen studenti, pro firmy nemá žádný přínos, byl by to donwgrade na 0.1% funkcí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).