Hlavní navigace

Vlákno názorů ke článku Průměrné ceny za PPC reklamy od agentur aneb velký rozptyl od Miloš Kriššák - Pracoval jsem 5 let v agenturním byznysu -...

  • 2. 3. 2015 21:28

    Miloš Kriššák (neregistrovaný)

    Pracoval jsem 5 let v agenturním byznysu - samozřejmě v Praze :) - a vím, že hodinové sazby, které uvádí Robert jsou naprosto ale naprosto o.k. Naopak, je třeba ocenit, že agentura Kofein naprosto transparentně uvádí hodinové sazby, což se většinou neděje a klient nekupuje žádnou kočku v pytli.

    Dotaz 1: Na jakou "hodinovku" cílíte vaše služby? Řekněte to i Vy transparentně, když se Vám nelíbí hodinovka agentury a zamyslete se nad tím, jestli by z této hodinovky bylo možné uživit firmu.

    Dotaz 2: Opravdu si myslíte, že 6 hodin na běžnou správu malého e-shopu s omezeným sortimentem nestačí? U malého shopu nemáte ani dostatek dat na to, abyste testovali každý týden nové a nové věci. Pokud strávíte nad malým omezeným e-shopem ne 6 ale 20-30 hodin, tak klobouk dolu. Ale velké kampaně bych Vám tím pádem nikdy nesvěřil, protože to znamená, že neumíte spravovat efektivně.

    DISCLAIMER: S agenturou Kofein nemám nic společné, vždy jsem pracoval pouze pro jejich konkurenty. :) Ale znám jejich práci a zaslouží si i uznání konkurence, že pracují dobře.

  • 4. 8. 2017 9:32

    Lýdia Miklošová (neregistrovaný)

    Úplný souhlas Miloši. Tyhle ceny mi přijdou běžné a nepřehnané. Jinde je to i více.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).