Hlavní navigace

Názor ke článku MS kapituloval před Evropskou komisí od 987 - Pane Bukovansky, vy z toho delate kovbojku, protoze...

  • 23. 10. 2007 15:52

    987 (neregistrovaný)

    Pane Bukovansky, vy z toho delate kovbojku, protoze o te kauze skoro nic nevite.

    [9,10] Termin monopol se u soudu nepouzival. Pouzivala se slovni spojeni "dominantni pozice na trhu", pripadne "quasi-monopoly".

    [10] V roce 2004 doslo mezi Sunem a MS k mimosoudnimu vyrovnani. MS od te doby uvolnil ohromne mnozstvi informaci, ktere puvodne k dispozici nebyly. Odkazovat se na soucasnou MSDN je nesmysl.

    Pixy (http://pixy.cz/pixynergia/2007/eu-vs-microsoft-kde-je-mensi-zlo/) o te kauze nevi skoro nic a to, co vi, ma popletene. O to radikalnejsi jsou jeho nazory. Odkazovat se na nej je jako odkazovat se na clanky v Blesku.

    Co se ZFS na Linuxu tyce: zdrojove kody jsou k dispozici, jake dalsi informace potrebujete? Linux je kvuli licenci prevzit nemuze, ale vlastni implementaci udelat muze.

    Nicmene souhlasim s Vami v tom, ze na te kauze neco smrdi. Konkretne to, jak o ni referovali novinari. Tolik lzi a dezinformaci jsem zazil jen v Rudem pravu za komunistu. Kdyz jsem si precetl originalni soudni dokumenty, tak jsem mel pocit, ze pojednavaji o kauze uplne jine. Duvody byly jasne: ukazat MS jako obet (to financovalo PR oddeleni MS) a pospinit EU (to se spouste "euroskeptiku" hodilo do kramu).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).