Hlavní navigace

Internetový mašíbl (magoři, šílenci, blbi): overenaadresa.com

6. 10. 2008 7:08 (aktualizováno) Janek Wagner

overenaadresa.comPři masopustním veselí se můžete setkat nejen s medvědářem, bábou v nůši, ale i s holírnou. Na českém i světovém internetu je pak nesčíslně pokusů o holírnu, kde jde jen o obrání neinformovaného zákazníka.

Před deseti lety šlo většinou o nejrůznější internetové světové či evropské kata­logy, které dodnes přežívají, nyní se objevila spousta parazitních webů s obsahem generovaným z RSS jiných webů.

Na Lupě občas spamuje overe­naadresa.com, která na home page inzeruje kupu nesmyslů:

Ověřením své poštovní adresy zlepšíte pozici svých stránek ve vyhledávačích typu Google, Jyxo, Morfeo nebo Seznam.

Budou Vám vytvořeny www stránky s Vaší poštovní adresou ve 23 jazycích (vzor zde), které jsou podle nejmodernějších metod SEO optimalizovány tak, aby se umístily na prvních místech ve vyhledávačích.

umístění vzorové stránky v Googlu (zde)

Ze všech stránek povede odkaz pouze na Váš web. Vaše firma/web bude zaregistrován do našich internetových katalogů, což také zvýší počet zpětných odkazů na Vaše webové stránky.

Dále umožníte svým uživatelům automatický překlad do 23 jazyků každé své stránky, na kterou umístíte překládací logo.To vše zvýší váhu, kterou Vašemu webu přikládají vyhledávače a posune Vaši internetovou prezentaci na první místa a zvýší návštěvnost Vašeho webu. 

Sama firma samozřejmě není ověřená a nikde na sebe neuvádí kontakt, takže nejspíše jde o evidentní podvod a nebo také možná o nedovolené podnikání.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).