Hlavní navigace

Názor ke článku Windows Vista u nás doma od dog.big - Na Visty Ultimate 32bit jsem přešel ze dne...

  • 22. 11. 2008 23:01

    dog.big (neregistrovaný)

    Na Visty Ultimate 32bit jsem přešel ze dne na den. Již předtím jsem zkoušel Ultimate x64 bez SP1 a nějak mě to odradilo. Tak mě napadlo (o pár měsíců déle) zkusit 32bitovou verzi s SP1. No a výsledek? Začínám si na Visty zvykat a navikl jsem si pár věcí co se do win xp těžko dá doinstalovat. Navíc vývoj nejde zastavit. Jako kdysi byl stejný problém při přechodu na XP tak je to u lidí nyní s Vistama. Musím uznat, že Windows Vista je pěkný systém i když s pár chybami, které časem Microsoft vychytá (s tímto problémem se setkáváme u každého nového systému..)
    Podotýkám, že Visty už dávno nejsou "pomalé" (testováno na mém Celeronu M 1,7ghz s 2gb ram a integrovanou grafickou kartou x3100), jelikož u Microsoft vydal spoustu updatů (včetně SP1), které tento problém řeší.
    Problémy s nízkým FPS ve hrách je už dávno ten tam. Po otestování her World of Warcraft a Garrys mod jsem zjistil, že se mi dosti FPS navýšilo oproti testu ve Windwos XP (nové jádro Vist s SP1).
    Též se přizpůsobili různí výrobci hardware, kteří dolaďují ovladače pro rychlí chod pod Windows Vista (sám jsem otestoval navýšení "Indexu uživatelských zkušeností se systémem Windows" po nainstalování nových ovladačů).
    Mezi další výhodu by jsem zařadil vyšší výdrž notebooku oproti výdrži s Win XP.
    CO dodat, jak jsem psal vývoj nejde zastavit. A dříve nebo později bude muset uživatel přejít na Visty, jelikož u nyní najdete spoustu programů co běžej pouze pod windows vista.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).