Hlavní navigace

Názor ke článku Zákaz igelitových tašek: podvod ekoteroristů od Rdm - [3] Vy opravdu berete více tašek zadarmo než...

  • 3. 3. 2009 0:12

    Rdm (neregistrovaný)

    [3] Vy opravdu berete více tašek zadarmo než kolik potřebujete, abyste odnesl nákup? Nebo Vaši známí? Či jste už někoho takového viděl, kdo by to dělal? Ano já občas vidím a sám i vezmu jednu, dvě tašky navíc, ale to jen proto, že mám pro ně další užití a když jsou zadarmo, tak proč je nevzít ;)
    Je otázkou jestli je opravdu vezmu, protože třeba u nás v Hypernově je taška "navíc" docela problém. Prodavačky to tak nějak chytly do oka a dávají vždy každému jen tolik tašek, kolik opravdu potřebuje nebo hůř dají jich méně a starejte se.
    Takže argumentace tím, že to co je zadarmo lidi berou v houfech je tak trochu zcestná.

    [5] Vaše teorie je opravdu zajímavá a možná by stalo za to zpracovat na ní nějakou studii - určitě by byla přínosnější, než studie, která vám řekne jaký bordel se vám drží v pupku :)

    Určitě by stálo za to i porovnat kolik těchto igelitek zadarmo se "vleze" do igelitky za 5 Kč, která funkčně nevydrží o moc déle a tak je třeba její zátěž pro životní prostředí větší.

    Bursík je takové to zelené tele, které pořád kecá a zabývá se druhotnými problémy, ale ty skutečné a potřebné vůbec neřeší...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).