Hlavní navigace

Názor ke článku Zajímavý paradox školného na VŠ od karaok02 - Zapomínáš na veleúspěšný pseudokapitalismus, pokud se snažíš srovnávat...

  • 4. 7. 2010 23:32

    karaok02 (neregistrovaný)

    Zapomínáš na veleúspěšný pseudokapitalismus, pokud se snažíš srovnávat nás a jiné postkomunistické země, tak si zopákni zeměpis a podívej se, kde je poloha ČR a ostatních těchto zemí, pro tyhle země jsme vlastně atraktivní, protože pro ně jsme na hranici Západu takřka Západ, takže proto se Ti zdá, že ta emigrace není tak markantní zatím, protože lidi z východu migrujou k nám.
    Opravdu si myslíš, že ty katastrofální podmínky, za kterých musí lidé na školách a hlavně ve zdravotnictví pracovat dokážou tuhle úroveň udržet? Vím o osobních zkušenostech lidí, který si musej přivydělávat, aby vůbec v těchto oblatech mohli pracovat a přitom neumřeli hlady.A to jen proto, že v tomhle státním molochu unikaj peníze a má to opět za cíl privatizaci zdravotnictví do soukromých rukou.Soukromé zdravotnictví, soukromé školy, vivat USA.Tenhle svět je komický, jsou lidi, který celý život dřou a maj problém přežít a lidi, co se flákaj a schovávaj před světem diamaty v trezoru a miliony na kontech ve Švýcarsku, je tohle vůbec normální? Není, peníze mají hodnotu jen, když se utrácejí, tahle finanční krize se bude prohlubovat a bude trvat tak dlouho, dokud ty psychouši nepustí všechny ty přebytečné peníze do oběhu. Kolik je vůbec v současné době na světě takhle uložených mrtvých peněz?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).