Hlavní navigace

Názor ke článku ÚOHS zahájil šetření mobilních operátorů ve věci nespravedlivého účtování od Tomáš Kapler - [2] promiňte, ale toto je typická debilní argumentace,...

  • 28. 9. 2010 2:00

    Tomáš Kapler (neregistrovaný)

    [2] promiňte, ale toto je typická debilní argumentace, kterou nesnáším: "Něco se vám v ČR nelíbí? Držte hubu a krok nebo se škrábejte levou rukou za pravým uchem". A "já s tím problém nemám, tak vy taky nemáte co mít nějaký problém". "Jsem bohatej, tisícovka mě nevytrhne a vás teda taky jistě ne"

    Argumentace s roamingem je směšná, hloupá a nevím jak ještě slušně to říct. Jasně, určitě někdo kvůli tomu bude volat do Ameriky a zpátky a kvůli tomu platit propojovací poplatky všem po cestě a ve finále ještě více. Frekvenční licence jsou majetkem nás všech, ČTÚ je operátorům jen propůjčila aby na nich poskytovali službu mobilní telefonní sítě dle českého zákona.

    Nejedná se o padesátník na 2 stovkách, jedná se v průměru o 25-35 %. Jasně, vám to může s neomezeným tarifem být jedno, mně ostatně taky, ale na rozdíl od vás nemyslím jenom na sebe.

    To že o neoprávněné účtované částce operátor předem informuje či ne je zcela irelevantní. Podle zákona si prostě nesmí hráč s dominantním podílem podmiňovat objednávku dalším nadbytečným plněním.

    Z lidí jako vy je mi blbě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).