Hlavní navigace

Názor ke článku Šrotovné - 1. dotace, která má smysl od jméno - [10] Bezvadně vystiženo! [13] Souhlas, statistika je věc ošemetná....

  • 13. 2. 2009 0:47

    jméno (neregistrovaný)

    [10] Bezvadně vystiženo!

    [13] Souhlas, statistika je věc ošemetná. Skoro bych vsadil na to, že spousta smrťáků je kvůli tomu, že se partička týpků nacpe do jednoho vytuněného Golfa a jedou do hospody.

    Myslím, že to vidíte hodně zkresleně. Sice jste pravičák, ale řekl bych, že až moc. Proč by se měly vyhazovat funkční věci? IMHO Octavia z roku 1997 má spotřebu pořád menší než SUV rok staré, bezpečnost perfektní, 1,7 tuny jen tak něco neporazí.

    Mám dojem, že pláčete na nesprávném hrobě a cestou ke snížení úmrtnosti je: 1. za přestupky odpovídá majitel vozidla, pokud nesdělí jméno řidiče, 2. přestupek=okamžitě bod, u závažnějších přestupků bodů více, 3. nulová tolerance k alkoholu, 4. nulová tolerance k nadlidem, co si myslí, že se dá všechno koupit.

    Uvědomte si laskavě, že existuje mnoho lidí, kteří vytáhnou auto jednou za týden, protože potřebují něco dovézt, dojet nakoupit, apod. Pro tyhle lidi není koupě nového auta investice, protože nové auto jim nic nepřinese. Proto je totální hovadina jim nabízet úvěr - nakonec právě takovéhle zbytečné nakupování zbytečných věcí na dluh stálo u zrodu té dnešní tzv. krize.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).