Hlavní navigace

Názor ke článku Seznam změní své chování. Dostatečně? od Michal - Ahoj Internete :-)) Internet není Seznam, Seznam návštěvníkovy nic...

  • 23. 5. 2008 7:36

    Michal (neregistrovaný)

    Ahoj Internete :-))
    Internet není Seznam, Seznam návštěvníkovy nic nezaručuje( kdo by to dělal zadarmo :-)).
    Jestli si chce návštěvník Seznamáckého fulltextu stěžovat, může, ale leda tak ve Studiu kamarád u Honzy Rosáka. Inzerent je samozřejmě oprávněný si stěžovat, ale v tomhle případě , je to zdržování, faul. Podmínky ve smlouvě jsou předem dány. Inzerent mohl jít k Centrumu, Atlasu nebo Googlu. Navíc věc je zcela zřejmá :-)). Zatím co při koupi operačního systému od všemocného Billa Gatese, jsem nucen alespoň jednou použít jeho prohlížeč (za jistých okolností ne, ale počítám nezkušeného a neznalého Honzu) u Seznamu jeho Sreality použít nemusím, mám pouze tu možnost, ale to není špatné( zneužívání monopolního postavení na trhu ), ale naopak skvělé využití fulltextu pro reklamu na sebe sama. K tomu Internet Exploreru, kdo chce vědět víc, kdo se o věc skutečně zajímá, ví který prohlížeč je nejlepší a buď si ho nainstaluje z CD nebo z internetu ( v tomhle případě si Gats vědomě potkává nohy, že? - a přesto to bylo posouzeno jako zneužití monopolu :-)). Když bych měl 100 miliard na právníky, klidně bych tě mohl obvinit z vraždy, a oni by tě odsoudili, to je problém. A možná že by mě stačilo jenom pár babek ... : -))
    Jinak já s tebou souhlasím v tom, že nemám rád zneužívání monopolu, to vyloženě nemám rád, jak by řekl Cimrman, ale promiň, tady to rozhodně není tento případ. Hledáš něco, co není.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).