Hlavní navigace

Názor ke článku Server Mobilmania.cz napaden malware - aktualizace od civigipo - Tasha byla nejkrásnější dívka, jakou jsem kdy potkal....

  • 15. 2. 2021 13:41

    civigipo

    Tasha byla nejkrásnější dívka, jakou jsem kdy potkal. Stali jsme se okamžitými přáteli. Povídali jsme si ve škole, psali si SMS až do nočních hodin a trávili jsme spolu každou volnou minutu https://collectionofbestporn.pro .

    Tasha byl všestranný sportovec. Její otec byl převezen do elektrárny, která seděla na vnější straně města. Byl to inženýr a pracoval dlouhé hodiny. Její matka zemřela na rakovinu tři roky před tím, než se přestěhovala do našeho města, takže to byla jen ona a její otec.

    Byla soft-hitterkou a outfielderkou všech okresů. Také běžela na běžkách a fotbalu. Byla dychtivě vítána u každého z příslušných týmů naší školy. Okamžitě se posunula a stala se jednou z nejpopulárnějších dívek ve škole. Byla chytrá, atletická a krásná, vše, co byste od ženy chtěli.

    Náš vztah začal jako přátelé a rychle se vyvinul do bodu, kdy nás všichni ve škole, kromě nás, považovali za pár. Poflakovali jsme se, ale nikdy jsme se nedrželi za ruce ani se nijak zvlášť nedotýkali.

    Paní Johnsonová ji a jejího otce jednou večer pozvala na večeři. Její otec a pan Johnson to okamžitě zasáhli. Oba byli fanoušky univerzitního fotbalu a brzy se rozhovor obrátil k tomu. Tasha a já jsme pomáhali paní Johnsonové v kuchyni. Podle učení paní Johnsonové jsem se stal docela dobrým kuchařem a bavilo mě to. Noc měla velký úspěch.

    Následující den byla Tasha v mém domě. Když zazvonil zvonek, byli jsme v mém pokoji. Pokračovali jsme v domácích úkolech, když paní Johnsonová odpověděla na dveře. Slyšel jsem ji mluvit se ženou a hlas zněl povědomě. Zastavil jsem, co dělám, a poslouchal jsem blíž. Byla to paní Richová, moje pracovnice na případu.

    Po několika minutách, kdy si dámy povídaly, přišla ke mně ke dveřím paní Johnsonová a zeptala se, jestli dokážu minutu mluvit. Tasha zůstala v mém pokoji, zatímco jsem šel do rodinného pokoje. Jistě, paní Richová seděla s taškou plnou pořadačů, stejně jako předtím.

    "Albert, jak se máš?" Paní Johnsonová neměla nic jiného než pochvalu za uspořádání, které máme. Zdálo se, že jste se dobře přizpůsobili svému novému prostředí, “řekla paní Richová, když nahlédla do složky, do mé složky.

    Přikývl jsem a usmál se.

    "Přál bych si, aby moje návštěva byla potěšením." Bohužel máme nějaké problematické věci k diskusi, nevadí vám sedět? “ Pokračovala.

    Paní Johnsonová mě držela za ruku, když jsem seděl na pohovce. V žaludku jsem měl uzel. Vzpomněl jsem si na novoroční noc, když jsem využil opilé a neschopné Samanthy. Zjistili, že mě zase pohnou. Začal jsem uvnitř panikařit. Cítil jsem, jak se mi na hlavě a krku začal hromadit pot https://collectionofbestporn.pro/category/hentai-porn-gifs-sites/ .

    "Chytím tě." Úřady našli pana Bensona v chatě v horách. Spolu s dívkou, kterou unesl, tam založili dům. Zatkli pana Bensona a vzali Trudy do vazby. Stát se také rozhodl obvinit paní Bensonovou ze zákonného znásilnění. Je velmi těhotná tím, co se zdá být vaším dítětem, “vložila složku zpět do tašky.

    "Se vším, co bylo řečeno, čelí Bensonovi tvrdým obviněním." Pan Benson má seznam poplatků, pokud má paži, a paní Bensonová není příliš daleko za ním. Takže vy a ostatní, kteří byli v jejich péči, jste požádáni, abyste poskytli depozit za události, které se na této farmě staly. Vy, jako svědek postavy, budete požádáni, abyste svědčili u státu za stát, “sundala si brýle a zhluboka se nadechla.

    "Jediné, co musíš udělat, je říct pravdu." To je vše. Informace dostanu paní Bensonové, jakmile budou stanovena data. Budu u depozice a soudu jako váš zástupce. Bude to dlouhý proces, ale projdeme si to. Máte nějaké dotazy?"

    Na minutu jsem si pomyslel: „Jak se mají Trudy, Tommy a Heather? Od té doby, co jsme se rozešli, jsem je neviděl ani neslyšel. “

    "Je mi líto, Alberte, ale nemohu vám tuto informaci prozradit." Bylo by to v rozporu s federálním zákonem o ochraně soukromí, “odpověděla, aniž by brala ohled. "Pokud nemáš žádné další otázky, musím běžet." Jakmile je dostanu, ihned vám je pošlu. “

    Vstala a zamířila ke dveřím. Paní Johnsonová ji následovala a vyšla z ní ven. Jen jsem tam seděl v transu. Myslel jsem, že všechny věci z Farmy jsou mimo můj život. Málokdy jsem o tom už přemýšlel. Proč mě přinutili všechno znovu prožít?

    Paní Johnsonová se vrátila do rodinného pokoje a ujistila mě, že bude všechno v pořádku. Vstal jsem a vrátil se do svého pokoje. Když jsem seděl na posteli vedle ní, Tasha na mě starostlivě pohlédla.

    "Je mi líto, Alberte," položila hlavu na moje rameno a položila mi ruku na nohu. "Šel jsem do kuchyně dát si něco k pití a slyšel jsem, co ta dáma řekla." Jsem tu, pokud si potřebujete promluvit. “

    "Opravdu nechceš znát podrobnosti," odpověděl jsem a zíral z okna.

    "Ano, záleží mi na tobě, Alberte, prosím, promluv se mnou." Pověz mi, o čem ta dáma mluvila https://hotmyfreecams.com/ . “

    "Vaše city ke mně se změní, budete si myslet, že jsem jakési monstrum."

    "Ne, budu."

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).