Hlavní navigace

Názor ke článku SEO: optimalizace pro vyhledávače nebo pro lidi? od internet - [7] ano, zpětné odkazy tam jsou, když už...

  • 10. 1. 2009 2:15

    internet (neregistrovaný)

    [7] ano, zpětné odkazy tam jsou, když už trávím hodinu psaním pro veřejnost zdarma, tak ať z toho aspoň mám tu desetikorunu, kterou mi to ušetří na backlinkách, které bych jinak musel koupit. Na našich 151 024 externích odkazech, které momentálně máme to bude fakt znát.

    Pravopis se přiznám neřeším, píšu jak mi zobák narostl bez kontroly pravopisu, nekontroluju to po sobě, dost na to že to píšu, jestli jste našel chyby, rád je opravím.

    4 lidi před vámi si myslí něco jiného, nevím kde vidíte nějaký rozpor v mém tvrzení, já mám stejný názor už 11 let co SEO dělám (když se to ještě SEO nejmenovalo).

    Právě proto, že nejste expert přes SEO je váš názor o tom co je SEO a jak se dělá zcela irelevantní. Jestli ale vaše stránky dělali SEO odborníci, tak jistě jako my v sobě zcela přirozené pudy a postupy a ví, co je pro SEO dobré a co nikoliv a dělají to tím správným postupem a to i u věcí, které jsou jinak u optimalizace pro lidi zcela nepodstatné (a občas i mírně nevhodné).

    Ale vsadím se s vámi o co chcete, že jakkoliv dokonale pro lidi optimalizované stránky nedostanete dopředu na opravdu podstatná klíčová slova bez toho, co je opravdu "čisté SEO", tedy bez praktik zaměřených právě jen na získání dobrých pozic ve vyhledávačích (třeba ty backlinky).

    Ale jen čtěte, sledujte se a ptejte se, za 10 let a 400 realizovaných webů možná budete mít moje zkušenosti ;)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).