Hlavní navigace

Názor ke článku Potápění v noci v 7°C na Slapech od hovovino - MŮJ KOKS SE ZVÝŠIL do plné kapacity a...

  • 29. 1. 2021 6:43

    hovovino

    MŮJ KOKS SE ZVÝŠIL do plné kapacity a nemyslím si, že by někdo z nás uvažoval racionálně, když jsme se vydali na chodbu našeho řadového domu. Její ruce drápají vzadu na mé hlavě, moje se škrábe po její straně. Její nehty na mé pokožce hlavy mě nezměrně zapínají. Její ústa jsou teplá a lákavá a na jejích měkkých, malých rtech cítím sladkost balzámu na rty z třešní. Její jazyk energicky hraje s mým, když se moje ruce pohybují k jejímu pevnému malému zadku, svíra jí tvář a cítí pevnost jejího hýždí na mé ruce. Reaguje dobře a přitahuje mě do svého https://www.topfreepornsites.me.

    Musíme vystoupit z chodby, abychom spadli zpět do mé ložnice. Strčí mě zpět na mou postel a pak je na mě, rozkročila se nad námi tak, aby se naše třísla dotýkala, a při pokračování líbání se brousí o mou šachtu. Jediné, co odděluje naše nahé třísla, jsou tenké šortky, které má na sobě, a boxerky, které mám na sobě. Můj penis pulzuje proti teplu jejích beder. Mám po ní žhnoucí touhu, kterou nemohu vysvětlit ani ovládat. Je to už více než sto dní, co jsem naposledy měl sex, a nemůžu mluvit za Tiu, ale hádám, že je to podobné, a právě teď ta bestie ve mně převezme pevnou kontrolu nad situací.

    Překlopím ji a při jejím pohybu na rtech jí opouští rty. Je na zádech a oči se na mě dívají s částečnou chtíčovou částí nevinnosti, když ztrácí kontrolu. Neztrácím čas. Její vrchní část se trochu zvedla a odhalila její pupek, takže jsem se začal pohybovat dolů po jejím těle a zasazovat přesné polibky na její hruď a bok. Moje ruce našly boky jejích kraťasů a já je začal stahovat. Nechává mě. Tia vyklenula záda, aby mi usnadnila přístup, a já jí z těla vyklouzl růžové bavlněné kraťasy. Jakmile odstraním látku, cítím pižmo její kundy. Je oholená, její rty jsou otevřené a já vidím filmový povlak vlhkosti, který z nich vychází, a potom mezi tím vnitřní vstup do její touhy. Vůně její kundy naplňuje mé nozdry, kyselé a sladké najednou, jako nektar pro včelu. Přejel jsem jazykem mezi její rty a ona se zachvěla a sténala a její ruce mi škrábaly vlasy. Má tu jemnou, hořkou chuť, které se mi nezdá dost a jak se dotýká mých rtů, stávám se závislou. Roztáhl jsem její nohy dále od sebe, ruce jí svíral stehna a nehty škrábal na kůži, když můj jazyk zkoumal její kundu. Nasávám její klitoris, který v tuto chvíli nabobtnal, a mávám jím jazykem, což způsobí, že z Tiainých pootevřených rtů vykoukne rozkoš. Prsty hladím její vagínu a sleduji její rty až k jejímu klitorisu a potom dolů k jejímu vchodu. Moje snaha pulzuje naléhavostí, ale musel jsem se soustředit na tento první https://hotmyfreecams.com/.

    Tia má zavřené oči a drápe se na postel a na sebe, když jí jí. Položil jsem jí jednu ruku na břicho, aby ji uklidnil, a ona dýchala zhluboka. Rozdělil jsem její stehna více od sebe a jazykem švihám po rtech jejího pohlaví a vychutnávám si chuť její touhy. Vezmu si její klitoris mezi mé rty a nasaju si ji, a Tia ji propadne zády, přitáhne si mě za vlasy a silně se křeče. Její jemné sténání zaplnilo místnost. Přestal jsem jí dráždit rty prstem a vklouzl jsem jí do ní. Sténá a nasává vzduch skrz zaťaté zuby. Je pevná a já do ní začnu pumpovat prstem, přidáním sekundy a pohybem dovnitř a ven, hlouběji a rychleji. Odpovídá zvýšeným dechem a její stěny se proti mně začaly svírat. Je tak mokrá, že do ní teď snadno vklouznu, lehce tlačím a táhnu, saje její klitoris ještě silněji, dokud tvrdě nevyvrcholí, její stěny se stáhnou a stisknou mé prsty proti ní. Její ruce přicházejí za mou hlavou, tlačí mě do ní a její zadní oblouky. Třese se, můj jazyk stále šlehá a saje její klitoris a moje prsty do ní stále pracují. Odskočí a svíjí se, ale držel jsem ji s rukou na břiše a druhou ji stále rychleji prstoval.

    Nedám jí žádný čas, aby se mohla skládat. Když jede na vlně svého orgasmu, sundám se z boxerů a stáhnu si top, můj penis bolí touhou, pulzuje neznámou naléhavostí. Vezmu špičku svého penisu a přesunu ji mezi její rty. Než do ní vstoupím, obalím se jejími vyjádřenými šťávami. Tia se vyklenula, když můj tlustý penis vklouzl do ní a nenabídl žádný odpor proti mému vniknutí. Je pevná, ale to jen přidává na rozkoši, když můj tip projde jejím vchodem a vklouzne hluboko do ní. Po pár centimetrech se odstraním a pak se do ní plně vrazím. Vykřikne a poté si stiskne ruku přes ústa, aby nevzbudila naše rodiče. Volnou rukou ji popadnu za bok a pak ji šukám. Cítím, jak se můj orgasmus buduje téměř okamžitě, ale snažím se ho odložit, dokud to půjde. Vrazil jsem do ní a ona se prohnula zády, aby mě pustila hlouběji, a objala mi nohy kolem zad. Jsem zaskočen její energií a naléhavostí. Vtahuje mě do sebe, jazykem v mých ústech a nehty drápajícími mi za zády jako divočina

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).