Hlavní navigace

Názor ke článku Pohádka o 13 důchodech od SEO & Reklama na Internetu - [7] Já nechápu proč do toho motáš nějaké...

  • 13. 5. 2010 12:39

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    [7] Já nechápu proč do toho motáš nějaké tunely, ty dělá levice i pravice, ovšem levice utratí ročně v průměru o 100 miliard ročně víc (a můžem se bavit, jestli se přitom mají lidé líp nebo jestli zmiznou v jiné kapse). To ale nijak nesouvisí s daněmi a dalšími vtípky v tom klipu. Také nechápu tvůj výpočet 10 miliard je co pro 15 tisíc lidí? Když to vydělím, tak je to 666 tisíc, což nevím co je.
    Hlavní podstata té zprávy je v tom, že to co tvoří prostředky ve státní kase jsou podnikatelé, kteří zaměstnávají, nikoliv zaměstnanci. Bez podnikatele nebudete mít zaměstnance ale nezaměstnaného. A když má český podnikatel už nyní podle mezinárodních srovnání jedny z nejhorších podmínek k podnikání v EU, tak další zvyšování jeho finanční zátěže je nonsense.
    A píčoviny typu proklamací 13. důchod ze zisků ČEZu, kdy zisky ČEZu jsou příjem státní kasy, tj. fakticky se jedná o úplatek důchodcům z daní ... no comment.

    Mimochodem Česká Republika má NEJNIŽŠÍ poměr lidí pod hranicí chudoby v celé EU a všech zemí OECD.

    Ale to prostě nemá moc smysl vysvětlovat, tomu buď člověk rozumí nebo ne. Ne nadarmo jsou voliči levice podle výzkumů většinově lidé se základní vzděláním či vyučení, zdaleka nejvyšší poměr vysokoškolsky vzdělaných lidí je mezi voliči malých pravicových stran.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).