Hlavní navigace

Názor ke článku Pohádka o 13 důchodech od lala - .... že se dají i takovéhle pohádky našimi...

  • 12. 5. 2010 12:17

    lala (neregistrovaný)

    .... že se dají i takovéhle pohádky našimi osvícenci vytvořit, je taky max. chlouba současných našich dlouhým životem zkušených uměleckých geniů, kteří hodně pamtují. Určitě se tahle pohádka dostane do uměleckého národního literárního fondu, archivu a i do učebnic škol.
    Znáte tu pohádku ..... kdy pouze v davu nahlas bezprostředně dítě zakřičí,...." vždyť ta paní co jede na oslu, je nahá" . Jak ten vševědoucí dav si to navzájem hned, jako vekou senzaci a nevídanou zprávu předával, slovy ... " slyšeli jste to dítě, co řeklo, že ta paní co jede na oslu je ..... ,
    Tak jsem zvědav, kdy nějaké čisté naivní dítě nám naplno řekne, jak to vše vidí včetně nás, ..... my to asi tušíme, ale,ale opatrně.... . (Děti mohou, ty jsou čisté a nemívají moc bradavic a nemohou býti v pol. stranách).
    Jinak obor plastických lékařů, po této pohádce o lidech - člověku s bradavicí, bude míti žně, neboť skoro všichni v tomto národě mají (a to i většina, umělců herců)nějakou bradavici a mohli by, býti takhle označení jako svi...,pak i ztratit občanství a býti léčeni pouze veterináři. (Personalisté,by to měli vzít v potaz, ohledně svých zaměstnaců i šéfů, neboť svině nelze dle ZP zaměstnat a platit jim, ty lze pouze využít, ev. i na maso) ...) Nevím, jak pak budou takhle označená zvířátka, platit julin.poplatky. To je už eko.průser. Zdravím P.S. Kdo zná tu 2.pohádku má nárok na 14. důchod .., již od EU.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).