Hlavní navigace

Názor ke článku mPeníze - sbohem eBanko??? od internet - [8] předpokládám že ta narážka na oporu v...

  • 13. 8. 2008 13:19

    internet (neregistrovaný)

    [8] předpokládám že ta narážka na oporu v zákoně byla kvůli mé poznámce, že musí uvést tarify - afaik je součást bankovního zákona, banka (podobně jako např. telekomunikační společnosti dle telekomunikačního zákona) musí uvádět své tarify nějakým definovaným způsobem a nějakým definovaným způsobem je mohou pak i např. následně měnit (tj. měsíc dopředu ...)

    [6] uvidíme, trochu v to doufám, jak jste asi pochopili z mého bodu jedna, tak služby seznamu, které mají takto dalekosáhlé důsledky na ostatní obory nemusím. Kdyby to ale byla služba čistě mBanky (a případně Seznam jako marketingový partner), tak bych tomu fandil

    [7] právě proto, že jde eBanka do kytek, tak by tohle řešení mohlo být zajímavé. Na rozdíl od eBanky navíd zde sice musíte mít účet, ovšem ten je zadarmo, takže to nemusí být problém ani pro ty, kteří mají jinak účet u jiné banky. A když by do toho zaintegrovali i platby kartou (když už se to platební řešení buduje, tak by to bylo relativně snadné), tak by to mohlo být "ultimativní" řešení (čti toto+dobírka+osobně by stačilo každému obchodu).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).