Hlavní navigace

Názor ke článku Máte e-shop? Za týden zkrachujete! (možná) od Igor - Hanko naprosto souhlasím a mám stejnou skušenost ....

  • 10. 11. 2009 23:38

    Igor (neregistrovaný)

    Hanko naprosto souhlasím a mám stejnou skušenost . Seznam se snaží vydojit co se dá . Jenom si neuvědomují ,že to nebude mít tak jednoduchý .

    Stačí se nad tímto problémem zamyslet jako zákazník který hledá některý produkt . Brzy prohlídne že se mu zobrazují jenom firmy které jsou nějak divně seřazené na první stránce .Také myslím ,že kolem 60% zákazníků požaduje a používá filtr od nejlevnějšího .Jenomže to nejlevnější se nachází pod odkazem " Mysleli jste na něco jiného ?
    Zákazník to brzy pozná ,že to co mu dává seznam sežrat je prostě očný klam a bď začne vyhledávat v jiném odkazu (Mysleli jste na něco jiného) anebo a to je více pravděpodobné změní vyhledávač .

    Tím bude seznam u konce s dechem protože platící firmy přestanou platit za nic .

    Co udělá seznam až bude platit tak kolem 50 firem ? Samozřejmě všichni chtějí být na první místě .... a budeme zase tam kde to bylo před měsícem . Budou muset vymyslet další kulišárnu jak oblafnout lidi ...atd...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).