Hlavní navigace

Názor ke článku Máte e-shop? Za týden zkrachujete! (možná) od René Marynčák - Za sebe mohu rict jedine. Sluzbu jsem si...

  • 9. 11. 2009 21:14

    René Marynčák (neregistrovaný)

    Za sebe mohu rict jedine. Sluzbu jsem si aktivoval, prekvapilo mne uz to, ze jsem musel podepisovat papirovou smlouvu,ta se posilala,pak 14 dnu nic..pak se sluzba aktivovala, ale svou kopii smlouvy stale nemam. V dobe, kdy lze vse realizovat elektronicky, behem par chvil, mi to prijde jako ukazka zkostnatelosti celeho systemu.
    Nastavovani limitu je kapitola sama pro sebe. Tydenni / mesicni. Tydenni limit se mi vyklikal jeste ten den, kdy jsem jej nastavil a pak se s klidem uctovaly dalsi kliknuti, tak k tydennimu limitu si Seznam priuctoval dalsi asi 60% nad limit. S oduvodnenim "nez se to zpracuje vite.." ... no pekne dekuji, nevim co 24 hodin zpracovavaji na pozadavku o zastaveni uctovani kliknuti. Pracuji dodnes v IT, jiz ne jako programator, ale v dobe aktivniho programovani jsem se podilel na projektech pro banky, ocelarny, hute. Ti by nas hnali, kdybychom kazdou zmenu stavu zpracovavali 24 hodin. No, jsou to ze strany Seznamu pouze trapne vymluvy a nefer jednani vuci nam, zakaznikum.
    Kdyz si nastavim limit 1000,- .. znamena to 1000,- ne 1500,- ani jina castka. Jsem z teto sluzby skutecne velmi rozladeny a myslim, ze Seznam by potreboval zazit malinko plosnejsi nezajem ze strany e-shopu o takto nekvalitni pristup k zakaznikum. O statistikam kliknuti ani nemluvim.
    Celkove velke znechuceni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).