Hlavní navigace

Názor ke článku Je CD/DVD mrtvé? od internet - [36] když bys dokázal přečíst celou větu a...

  • 20. 12. 2007 16:15

    internet (neregistrovaný)

    [36] když bys dokázal přečíst celou větu a ne polovinu tak bys zjistil, že to bylo myšleno tak, že je nikdo nedělá a to je prostě fakt, který se dá doložit průzkumama.
    A co se týče modemů, kdybys nebyl hňup, tak bys věděl, že "modem" je termín označující analogovědigitální převodník (MODulátor / DEModulátor; modulace je digitalizace analogového přenosu). Takže ADSL "modem" je debilita, protože to není "modem", byť se tak tomu mezi laickou veřejností říká. A kdybys nebyl hňup na druhou, tak bys věděl, že pro ADSL "modem" resp. router žádné ovladače nepotřebuješ, protože mají Ethernet rozhraní a připojuješ se k nim přes Ethernet. Ano, existují USB adsl "modemy", ale ty už se zhruba rok neprodávají, protože pro ADSL s rychlostí nad 2 Mb/s jsou nahov...

    [37] doporučuji číst celé věty. Když se napíše " když všude (nemyslím náš Banánystán) je internet dostatečně rychlý pro přenos ve full hd kvalitě" a v komentářích všude zmiňuji zahraničí, tak asi vaš problémy v tom našem banánystánu jsou jaksi zcela irelevantní ke zmiňovanému sdělení. BTW u rodičů i na chatě kanalizace není a velmi kvalitní 3 Mb/s WiFi internet je tam za 350 Kč měsíčně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).