Hlavní navigace

Názor ke článku Ing. Václav Prokůpek, Ph.D. aneb když vysokoškolský pedagog krade od Tomáš Kapler - P.S.: a ještě by mě zajímalo, v čem...

  • 20. 8. 2011 15:31

    Tomáš Kapler

    P.S.: a ještě by mě zajímalo, v čem je pan Prokůpek pro mě konkurencí - četl jsem jeho životopis a hledal co dělá a nenašel jsem cokoliv, kde bychom si konkurovali. Tedy samozřejmě vyjma "bloggerství", tedy této neplacené (i když občas drobně odměněné) aktivity na Lupě, kde je nás minimálně 100 (viz seznam vpravo http://blog.lupa.cz/).
    Nejsem ani vysokoškolský pedagog přednášející masovou komunikaci, ani nedělám marketing mediálních institucí, ani ne PR (tedy asi ne to co si pod tím představuje on), ani ne lobing, ani nejsem překladatel, ani ne sportovní reportér či komentátor a ani ne mediální a ekonomický poradce (vyjma online marketingu o kterém zas zjevně on neví nic).
    Pro upřesnění opakuji (byť mi to samozřejmě nemusíte věřit), že o panu Prokůpkovi jsem až do doby, kdy jsem si všiml jeho okopírovaného textu a napsal tento článek, nikdy neslyšel a až z diskuse a odkazů od dalších lidí se začalo ukazovat, že je usvědčený násilník, že lže se svým šachovým uměním atd.
    A to jsem sem ještě nepsal další údaje, které mi o něm nyní různí lidé posílají a které nemám jak ověřit, jako že např. v lékařské komoře, ve které musí být každý praktikující lékař, nefiguruje žádná Hana Prokůpková. V zásadě jsou mi totiž jeho lži v životopise celkem volné, v článku řeším čistě jeho plagiátorství.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).