Hlavní navigace

Názor ke článku IE8 beta 1 je na světě, první dojmy z nového internet exploreru od b022d - citace: "Když bych si měl vybrat zcela bez...

  • 6. 3. 2008 11:35

    b022d (neregistrovaný)

    citace: "Když bych si měl vybrat zcela bez ohledu na nějaká vymazlená rozšíření, která existují na FF"

    Tohle je prostě špatně. Firefox je postavený zejména na rozšířeních - proto ho také zrovna používáte, nelze vybírat bez ohledu na ně. (mimochodem, není žádné FF. Stejně tak jako není FireFox. Je prostě jenom Firefox, panda červená, nikoliv Fire Fox nebo FireFox)

    Do absurdna - v jednom PC je "zabudovaná tiskárna" (opravdu velmi hloupý příklad), na druhém je USB, do kterého si můžete připojit tiskárnu, ale i třeba něco jiného. Ten se zabudovanou tiskárnou bude tisknout rychleji, což je zřejmé, ale když budete chtít připojit scanner, neuspějete. U druhého zase nebudete moci tisknout hned, budete si muset sehnat tiskárnu s USB konektorem.

    Co je lepší a který si vyberete? Pokud bude jedinou náplní tisk, je určitě lepší první možnost, ačkoliv jste svázán kvalitou "nepřebudovatelné" tiskárny. Ale pokud ne... no, to jsem tomu zase dal.

    Já se Firefoxu nechci zastávat, přestože právě prohlížím v jeho poslední betě, radši mám něco webkitósního, ale článek na téma IE8, který se v jednom kuse zabývá házením špíny na Firefox mě ze židle zdvihl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).