Hlavní navigace

Názor ke článku GMAIL trochu zlobí od Hola - No vidíte, jen dokazujete, že každému vyhovuje něco...

  • 14. 11. 2007 18:23

    Hola (neregistrovaný)

    No vidíte, jen dokazujete, že každému vyhovuje něco jiného. Já používám Seznam už hodně dlouho, od roku 2002 a kromě několika plánovaných, předem upozorněných výluk někdy v brzkých ranních hodinách, mi spadl pouze několikrát a nikdy ne na příliš dlouho. Za den pošlu 10 - 20 emailů, přijde mi cca jednou týdně jeden (skutečně 1!) spam a to do spamového koše.
    Gmail používám necelý rok, stabilita podobná Seznamu, jen je o něco pomalejší. Přestože ani Gmail neuvádím na nějaké pornoservery, tak mi přijdou tak dva tři spamy denně. Navíc se na ně musím dívat, pač nevěřím filtru (a to ani u Seznamu)

    V něčem mi více vyhovuje Seznam, v něčem Gmail, ale oba klienty považuji za srovnatelné co do funkčnosti.

    V žádném případě nepotřebuji ujištění, že Seznam je nejlepší, taková ujištění sám nedávám a nemám ani zapotřebí říkat, že konkurenční produkty vymývají mozek lživými zprávami, abych sáme sebe přesvědčil, že jsem zvolil skutečně dobře.

    ..."Dnes tomu zdatně sekunduje naprosto amatérský a neustále padající a problémy mající seznam.cz, asi to nejhorší, co ve freemailech v Česku existuje."...

    Typický příspěvek někoho, kdo si není jistý v kramflecích a kdo cítí, že Gmail není v ČR zas taková jednička, jak by si všichni fandové (a vlastníci Googlu) přáli. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).