Hlavní navigace

Názor ke článku DELL E4200, Windows 7 64bit, Open Office od internet - [1] to bych netvrdil. v Excelu když dám...

  • 18. 1. 2009 20:02

    internet (neregistrovaný)

    [1] to bych netvrdil. v Excelu když dám na řádku ctrl+X a potom ctrl++ tak se mi řádek vyjme a pak vloží. Tady když dám ctrl+x tak se mi vyjme obsah, ctrl++ vloží prázdný řádek. Tj. minimální postup je vyjmout, odstranit strý, vložit nový, zkopírovat starý obsah. Ano, je mi jasné, že určitě existují nějaká makra a speciální nástroje jak se Excelu přiblížit, ale myslím, že by měla být už standardní součástí OO, chce-li OO přejmout od Excel users uživatele. Přeci jen Excel je etalon. Navíc si pamatuji, že když začínal Excel, tak měl možnost konfigurace ala Lotus 1.2.3 či jak se to jmenovalo - tehdejší dosovský etalon.
    [2] jj (plus clo a dph)
    [3] nečekal ani náhodou, ale napsal jsem pár bodů, které mi fakt vadily a pro které jsem nenašel alternativní jednoduché řešení, byť jsem nad tím trávil hodinu na internetu (našel jsem nějaká makra pro starší OO, ale to jsem sem dávat nechtěl). Ale ještě jsem OO nesmazal, chci mu ještě tak 30 pracovních hodin dát. To je objem času nejlevnějšího našeho pracovníka na zaplacení MS Office. Jestli se to nenaučím do 30 hodin já, nebudu to nutit nikomu, je pro mě efektivnější nechat jej na MS.
    [4] díky
    [5] bomba, díky. Vynucené odřádkování je imho blbost téměř v každém dokumentu. Tuším je chyba MS Excelu, že zalomení řádku se dělá jinak než ve Wordu (alt místo ctrl či naopak, teď v tom mám hokej) a tak to možná nevadí, nevím, nikdy jsem to asi nepotřeboval (a kdyby, tak by to šlo přes edit)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).