Hlavní navigace

Názor ke článku Bezdrátový internet škodí zdraví od SEO & Reklama na Internetu - [5] představ si, že když strčíš hlavu do...

  • 6. 7. 2009 13:45

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    [5] představ si, že když strčíš hlavu do mikrovlnky, strčíš šroubovák do pojistky, a zapneš ji, tak si tu hlavu uvaříš. Wow!
    Nevím proč by někdo chtěl mít dlouhodobě hlavu přímo před nějakým vysílačem čehokoliv. Psal jsi o sousedovi. Nevím jak by soused dokázal abych měl jeho anténu v bezprostřední blízkosti mého těla. Při nejlepším by ji dokázal dát za panelovou stěnu v paneláku. Ale ta má takový útlum, resp. odrazivost, že by si více svítil sám k sobě než naopak.
    Ale i kdyby tomu tak nebylo, tak opět připomínám vzoreček. Takže v nejhorším možném případě kdyby mi přivázal hlavu k anténě by to bylo těch 42 dBi, tedy nějakých 15 W. Třeba už ale jen 3 metry daleko a bez jakýchkoliv překážek jsi na -8 dBm, tedy na desetinách miliwatu. Kdyby mezi tím bylo okno, tak jseš už na tisícinách miliwatu.
    Chápu, že nerozumíš středoškolské či vysokoškolské fyzice, já sám jsem s tím měl problémy až těch 10 let strávených v podpoře bezdrátových sítí v ČR mě trochu něco naučilo. Ale když něčemu nerozumím, tak se snad nebudu se svými laickými bláboly přít s někým zkušenějším ne? To si fakt můžeš podat ruku s tím ostravákem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).