Hlavní navigace

Půjdou Uloz.to a HellShare.cz taky do hajzlu?

28. 1. 2012 12:53 (aktualizováno) informatik

Tak nám zabili Megaupload, parchanti! Kim Dotcom ve vězení alespoň trochu zhubne, evidentně měl problém s přejídáním. Věřím, že střídmá vězeňská strava mu přijde rozhodně vhod! Pamatujete, když šel do vězení Marek Vít? Eh, jak jen to říci slušně? Z té neforemné hroudy sádla se postupně stal docela solidní bouchač, co myslíte? Ten asi ve volných chvílích příliš knihy nečetl…

Rád bych viděl výraz ve tvářích těch pánů, kteří stojí za Uloz.to a HellShare.cz, když si přečetli o osudu Megauploadu a jeho tvůrců. Možná bychom v jejich tvářích zahlédli strach. :-) Uloz.to si tu rozjelo docela výnosný obchod, viz ceník. Je nad slunce jasné, že většina obsahu na jejich serverech je autorsky chráněné dílo. A pánové z Uloz.to to moc dobře vědí. Jen tak mimochodem, věděli jste, že když chcete nahlásit závadný obsah, vyskočí na vás přihlašovací dialog a až po přihlášení můžete hlásit problém? No to promiňte, ale registrovat se vážně nehodlám.

A co třeba HellShare.cz, pekelný filehosting, který vyloženě láká lidi k tomu, aby nahrávali „zajímavý“ obsah a sdíleli jej v diskusních warez fórech? A čím více lidí si následně tento zajímavý obsah stáhne, tím více kreditu si vyděláte. Kredit můžete poté směnit na reálné peníze. Čím větší soubor nasdílíte, tím více vyděláte! No, neberte to.

Příjde vám to v pořádku? Nechci být žádný mravokárce. Kim Dotcom teď možná lituje, pánové z Fileserve se pro změnu začínají třást. A třeba jednou dojde i na ty ostatní, třeba na ty naše malé rybky. :-)

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).