Hlavní navigace

Názor ke článku Flyer.cz - skandální odhalení? Možná... od nezaujaty pohled - Ten Flyer: to slysim poprve, ale u pipni...

  • 4. 10. 2008 14:42

    nezaujaty pohled (neregistrovaný)

    Ten Flyer: to slysim poprve, ale u pipni jsem hosting mel. A mohu rici jedine Pipni - Chcipni! V roce 2005 jsem si u nich objednal hosting a zrusili mi ho a okradli me o penize (+ usly zisk, respektive prodelek z reklamy, kterou jsem si zaplatil). Navic ta jejich placena sluzba mi tech par dni fungovala jeste hur, nez jejich vlastni freehosting.

    Nyni mam domluveny bulletproof hosting (nebude uzavren nikdy, i kdyby melo peklo zmrznout) a je v pohode. Mimochodem nikdy uz bych si hosting nezarizoval v CR, lepsi je fungovat v zemich, kde je vetsi internetova svoboda - nejlepe u americkych firem brazilskeho dominia. A stoji me to priblizne jako tehdy u pipaku.

    Jestli zamestnanci/bri­gadnici z Flzeru siri o Pipni to, co siri.... tak jim drzim palce, protoze je to pravda. O jejich vlastnich sluzbach nemam tuseni, ale pristup a sluzby pipni, to bych blil jeste dnes, kdyz si na to po letech vzpomenu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).