Hlavní navigace

Novinka - CTB multifunkční optický box

17. 7. 2007 16:06 (aktualizováno) Vladimír Gajdoš

CTB box – 3M multifunkční optický box pro FTTx sítě je novinkou tohoto léta.

3M CTB box je určen pro instalaci ve vnitřních i venkovních prostorách IP krytí 54. Jedná se o multifunkční ekonomickou optickou rozvodnou skříň nebo také optickou multi zásuvku s až 4 porty s deskou pro spojky SC, ST, FC, E2000 a VF45.

CTB Box multifunkční optický box pro FTTx sítě

3M CTB box se vyznačuje svým excelentním systémem positiv fibre managementu. Díky možnosti využití v prostředí venku/uvnitř jako distribučního boxu s vnitřním managementem vláken nebo jako multi zásuvka s až 4 porty s dobrým poměrem cena/užitná vlastnost se jedná o bezkonkurenční a nekompromisní univerzální řešení pro FTTx sítě.

Rozměry:

Výška x Šířka x Hloubka: 190×130×50mm

Těsnění : EPDM / synt. kaučuk

Krytí : IP 54

Ref.č.: CTB box

Další informace o sortimentu a komponentech pro optické sítě a FTTx sítě najdete u autorizovaného distributora 3M firmy TELEFON spol. s r.o.

Sdílet

  • 17. 7. 2007 9:12

    pixy (neregistrovaný)

    Upřímné díky za připomenutí toho, že každý má oblasti, které vůbec nedokáže ne jen pochopit, ale ani uchopit. Že jsou články, pro někoho patrně zcela srozumitelné, v nichž on ale chápe jen spojky, předložky a interpunkci.

    Srdečně vás prosím, aby tady tento příspěvek takto zůstal natrvalo.
    Já si jej zabookmarkuju a budu sem pro protipříklad posílat všechny, co se neúspěšně snaží prezentovat své informace pro veřejnost. Myslím to vážně, žádnou ironii v tom prosím nehledejte. Dík.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).