Hlavní navigace

Co se používá v FTTH síti ORANGE Slovensko

31. 5. 2008 20:55 (aktualizováno) Vladimír Gajdoš

Jak jsem v příspěvku o Konkurenčních výhodách použití optických mechanických spojek FIBRLOK slíbil přináším vám doprovodný dokument k prezentaci Konkurenčních výhod použití FIBRLOKů.
Naše společnost se od samého začátku to je pilotního projektu FTTH sítě ORANGE Slovensko účastnila tohoto projektu a to jak navržením vhodného řešení levného a kvalitního spojení optických vláken pomocí optických mechanických spojek FIBRLOK tak jeho dodávkami a školením techniků.
V dokumentu k prezentaci o FIBRLOKách najdete další detailní informace o FTTH síti ORANGE na Slovensku.

<!--

This is alternative content.

<!--

FTTH síť kterou buduje telekomunikační operátor ORANGE je svého druhu největší v našem regionu a řada i českých firem zde získává zkušenosti pro chystané FTTx sítě v České republice. Vzhledem ke své podstatě se na Slovenku jedná o průlomový projekt, který okamžitě svým 100% zprovozněním katapultuje Slovensko na internetovou špičku v Evropě a po bok takových státu jako je Japonsko, Jižní Korea. Záměrně jsem napsal telekomunikační operátor ORANGE protože v tuto chvíli se firma ORANGE Slovensko stala plnohodnotným telekomunikačním operátorem nabízejícím Mobilní hlasové služby, rychlý internet pře optickou síť do 200 tis. domácností na Slovensku, pevné telefonní služby, IPTV a další které na slovenské trhu nikdo takto po hromadě zatím nenabízí. Jsem rád, že naše společnost TELEFON se tohoto velkého projektu účastní a muže přinést na český trh zkušenosti které tu nelze jinak získat. ;-)

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).