Hlavní navigace

Vodafone mě vítá

13. 2. 2006 10:27 (aktualizováno) František Fuka

Vzhledem k tomu, že od dnešního dne měla fungovat přenositelnost čísel při změně mobilního operátora, rozhodl jsem se, že jde o ideální datum k vyzkoušení toho, zda to skutečně funguje.

Proto jsem se po pečlivém prostudování webstránek s popisem tarifů a podmínek dnes vypravil na Národní třídu, abych po téměř 10 letech (!) konečně opustil Eurotel a přešel k Oskarovi – pardon, k Vodafone.

Musím říct, že jsem byl poměrně příjemně překvapen přístupem Vodafonní slečny, která měla k dispozici letáček týkající se mé problematiky a vysvětlila mi všechny záležitosti a tarify tak, že to vpodstatě přesně odpovídalo tomu, co jsem si o přenositelnosti a tarifech přečetl na Lupě a na Oskar.cz. I když se mi přiznala, že jsem první, kdo s touto žádostí přichází a že má psychologický problém psát do formuláře telefonní číslo začínající na „602“. Měl jsem takové matné tušení, že zde nejsem za debila. Ale možná to jenom dobře hrála.

Takže jsem dostal přidělenu (zatím neaktivní) SIM kartu a speciální „převáděcí“ jedenáctimístné číslo, se kterým se musím co nejdříve vydat do Eurotelu (pobočka Eurotelu, ležící 20 metrů od pobočky Vodafone, kupodivu narozdíl od ní měla zavřeno). Předpokládám, že tam už to tak hladce nepůjde…

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).