Hlavní navigace

Názor ke článku Ross Hedvíček: Víc než jen spammer od pajoun - Tak to tady procitam a nestacim se divit. Jsem...

  • 7. 9. 2006 15:13

    pajoun (neregistrovaný)

    Tak to tady procitam a nestacim se divit.

    Jsem adresatem Hedvickova "spammingu" a jeho maily me obcas trochu vyvadeji z miry, ale rozhodne jeho barvite clanky nepovazuji za utok vuci me osobe, a uz vubec nemam potrebu na neho plivat spinu jen proto, jaky ma nazor na chovani vetsiny z nas (chapej obcanu Ceske republiky).

    V mnoha vecech ma pravdu a fakticke udaje v jeho clancich jsou dolozene zdroji a pravdive. Alespon pokud jde o veci ktere jsem si overil.

    Pripada mi ze dotcenost lidi utocicich na pana Hedvicka bude asi primo umerna jejich intelektu, pripadne zabredlosti do komunisticke (v techto dobach uz bych mezi komunisty bez skorpule radil i volice CSSD) vize sveta.

    Svym zpusobem se reakcemi na Hedvickovo mirne extremisticke publikovani bavim, ale na druhou stranu jsem smutny z toho, ze je tolik omezenych lidi, kteri v jeho nazorech nevidi urcitou spojitost s politickou a lidskou chatrou v nasi skvele republice...

    A na zaver bych rat podotkl ze take pisu bez diakritiky a nestydim se za to!

    V dnesni dobe komunikacni exploze jde totiz prevazne o to vyjadrit svuj nazor, pokud mozno presne definovat, a ne o formu, potazmo uhlednost jeho vyjadreni...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).