Hlavní navigace

Názor ke článku Radek Hulán neví, kdo je FK (kromě toho, že nerozumí FTP) od Koník - [14] Ale ono to tak je, RH rozhodně...

  • 29. 12. 2006 9:55

    Koník (neregistrovaný)

    [14] Ale ono to tak je, RH rozhodně není nějaký počítačový či internetový pamětník, to by totiž na 100% věděl, kdo FF je (stejně čtenáři RH, viz příspěvky jeho čtenářů) - prostě přišel, a začal stavět PC a psát o tom trochu jiným způsobem než ostatní, to je v podstatě všechno, čím se může pochlubit. Pro mě to je NIC. Rozhodně je to někdo úplně jiný než FF, kterého si mohl v této scéně potkat již před 20 lety. Z poslední doby připomínám např. Borat Nite, tedy skvělá show, zatímco RH mezitím napsal další víceméně zbytečný článek o monitorech. FF totiž žije i mimo PC, zatímco RH je pán mistr jen za obrazovkou.

    Proto mi přišlo docela srandovní, a napadlo mě to také, že vlastně RH vůbec nepatří do takové té cool skupiny lidí, která už něco pamatuje a pro kterou je život na Internetu nejenom práce, ale i zábava. A že Fuku vlastně vůbec nezná, což mi přišlo docela úsměvné - ne proto, že ho nezná, ale co o něm píše ("bezvýznamná figurka atd."). Jeho druhý článek, ve kterém už píše o úplně něčem jiném (přesto dělá jakoby to bylo o tom samém), než na co FF reagoval je pro něj asi spíš typické. A to, že má díry v jeho IT znalostech je všeobecně známé - tedy nejde o díry jako spíš o zámerné odmítání něčeho, co mu nevyhovuje, jako špatného.

    Rozdíl mezi FF a RH je veliký. Každý dělá tak trochu něco jiného a žije trošku jinak. Ovšem k FF požívám určitý typ respektu, zatímco k RH nikoliv. Ne proto, že má určité poruchy, ale proto, že to, co dělá, si moc respektu nezaslouží.

    A nejsem zaslepenec a ani mi není 16 :).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).