Hlavní navigace

Lancelotak.net - Výstavní síň Internetu

13. 2. 2006 10:34 (aktualizováno) František Fuka

Na serveru Lancelotak.net jsou jeho provozovatelem (údajně „Vojtěch Fadrný, Svitavy“) publikovány články, z nichž některé nenapsal on, ale například Radoslav Hulán (bývalý přítel bývalé Miss ČR), někdy vystupující pod pseudonymem „Radek“ nebo „FART“. Poté, co Radouš Lanceloťáka odhalil a neodůvodněně obvinil z pubertálnosti, uslintanosti, uhrovitosti a másla na hlavě, reagoval Lanceloťák geniálním postem (název „Napsali o nás“, nevím jak na něj udělat direct link), ve kterém přichází s revolučním přístupem – jeho server je výstavní síň Internetu a debilní posty by se kopírovat měly, aby se o blbosti jejich autorů dozvědělo co nejvíce lidí.

Musím říct, že takovýto nápad považuji za největší revoluci v dějinách autorského práva od vzniku licence Creative Commons a plně ho podporuji!

Tímto dovoluji Lanceloťákovi kopírovat všechny mé články, které jsou debilní (a nepatří někomu jinému než mně, např. Lupě).

UPDATE: Nevím, zda se Lanceloťák zalekl, nebo neunesl tíhu slávy, ale jeho blog je už dnes minulostí. Proto nabízím screenshot inkriminovaného postu (grabnutý bez dovolání z blogu Hulána, který ho bez dovolení grabl z lancelotak.net):

Lancelotak

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).