Hlavní navigace

Názor ke článku Další fungující server, který neexistuje! od Roman Vesely, Happy Animals - Dobry den vsem, kteri se podivuji nebo podivili...

  • 23. 8. 2006 14:02

    Roman Vesely, Happy Animals (neregistrovaný)

    Dobry den vsem, kteri se podivuji nebo podivili nad dvojitou funkcnosti obchodu Happy Animals.

    Jak jsem jiz vysvetlil a omluvil se primo panu Fukovi do emailu, omlouvam se i ostatnim, kteri na tento problem narazili a pripojuji kratke vysvetleni.

    1) Popis problemu pana Fuky nebyl tak uplne presny, a vsechno lze podat tak, aby to vypadalo mnohem hure, nez tomu ve skutecnosti je ci bylo. Nicmene souhlasim, ze dvojita funkcnost byla velmi zavadejici, pro zakazniky matouci a omlouvam se za vznikle neprijemnosti. Panu Fukovi jsme se omluvili i hmotne.

    2) Problem s dvojitymi strankami je jiz davno odstranen. Na stary obchod se bylo mozno dostat pouze pres nalinkovane konkretni zbozi ve vyhledavaci. Domeny byly presmerovany spravne uz od zacatku. Na tuto moznost jsme bohuzel nemysleli.

    3) Jeste jednou se omlouvame vsem, prechod na nove stranky nebyl nejjednodussi, stare stranky bezely pouze kvuli zpetne kontrole zbozi, zda se vse prevedlo spravne. Jsme pouze lide, chybicka se proste muze stat.

    Verim ze nova podoba stranek prinese vsem vice spokojenych nakupu, nez tomu bylo doposud.

    Roman Vesely
    Happy Animals

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).