Hlavní navigace

Názor ke článku The Bat! v4 od Marek Mikuš - Diky za komentare, kdybyste chteli i nadale konstruktivne...

  • 17. 2. 2008 21:56

    Marek Mikuš (neregistrovaný)

    Diky za komentare, kdybyste chteli i nadale konstruktivne diskutovat o napadech na vylepseni, forum na thebat.cz je k dispozici :-)

    [6] bubliny jsou ve wishlistu, ale nesouhlasim ze MT je nevkusny, ale OK, jne to subjektivni nazor. Nepochopil jsem proc ti tak vadi, ja ho mam treba aktivni roky pouze na zpravy s vysokou dulezitosti, mam ho hodne pruhledny, takze ho vidim jen kdyz je to extra dulezite a neni vubec agresivni.

    [7] The Bat! pouziva hodne lidi, u nas to neni extremni, protoze hodne lidi proste nevyuzije jeho potencial, ale i kdyz kdyby se secetl pocet registrovanych a pocet tech co jej nepouziva legalne diky seriovym cislum a crackum, bylo by jich i u nas dost. Jinak diky nativni podpore Unicode v textovem editoru od verze 4.0 jich bude hlavne v Asii pribyvat, tam to pujde extra nahoru proti Nemecku a USA, kde je zajem dlouhodobe nejvetsi.

    Srovnani s Thunderbirdem je usmevne, muzete napsat, co nabizi navic? Myslim, ze seznam toho co mu proti Batu chybi bude mnohem delsi. Nezacinejte tim, ze je zdarma, prosim.

    Live mail je prekabateny OE, ten tu byl vzdy a vzdy tu bude, i diky takove konkurenci budou na trhu placene programy, ktere musi uzivit vyvojare, protoze ti nedelaji operacni system nebo jine aplikace, na kterych vydelavaji... V cem je ale Live Mail lepsi nechapu, krome ceny.

    Kdyz vezmu, ze aktualne stoji The Bat! Home 700 Kc bez dane, nepripada vzhledem k funkcionalite drahe, koupil jsem uz drazsi aplikace a uzitek je z nich mnohem nizsi. Chapu, ze u nas jeste neni prilis zvykem za software platit, ale to jeste neznamena, ze je to drahe.

    Jinak si dovolim podotknout, ze pokud nekdo hleda alternativniho mailoveho klienta s kompletni lokalizaci a napovedou a s funkcni podporou ceskych znakovych sad v mailech, nic jineho na trhu neni, pouze produkty Microsoftu. Tak to je.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).