Hlavní navigace

T-Mobile.cz: dobíjení přes internet

11. 1. 2010 16:16 (aktualizováno) Lukáš Nevosád

Nedávno jsem v souvislosti se svým pobytem v zahraničí musel řešit zdánlivě banální situaci s českým T-Mobile. Bohužel, kam se poděla zašlá sláva tohoto kdysi nejinovativnějšího operátora.

Jak složité je dobít si Twist přes internet?

Také jste si naivně mysleli, že na této čistě virtuální operaci nejde nic zkazit? Ale ano!
První, co mne negativně překvapilo, bylo, že T-Mobile neakceptuje platební karty. Jsme sice v ČR, ale přeci jen je to už i zde v lepší společnosti nepsaný standard. No nevadí, naštěstí je zde možnost on-line platby přes banku.

A zde jsem narazil napodruhé. Mezi šesticí podporovaných bank chybí Eva českého internetového bankovnictví – eBanka. Důvodem je zdá se to, že T-Mobile vyžaduje implementaci nějaké zvláštní „nabíjecí“ stránky. A přitom by to šlo tak jednoduše! Proč prostě nemohu provést platbu na účet a jako V.S. uvést telefonní číslo?

No a do třetice – T-Mobile e-shop sice slibuje „Kupóny v různé hodnotě pro rychlé dobití Vašeho kreditu.“, ovšem jak se ukázalo, oním rychlým dobitím má T-Mobile na mysli to, že kupón zabalí a pošle poštou.

EDIT 11.1.2009 – u článku jsem zakázal komentáře. Kouzlo nechtěného způsobilo, že tento článek vévodí výsledkům vyhledávání na frázi „t-mobile dobít kredit“. Nikdy bych nevěřil, kolik idiotů si myslí, že stačí napsat číslo mobilu někam do diskuze a někdo jim dobije kredit.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).