Hlavní navigace

Názor ke článku Microsoft: konec legendy je nablízku od UV - [11] Prohlizece: princip je proste stejny, a to vydelavat...

  • 4. 1. 2010 12:45

    UV (neregistrovaný)

    [11]
    Prohlizece: princip je proste stejny, a to vydelavat z reklamy. A pokud by se uzivatele naucili vyhledavat vice primo z prohlizece - treba s vhodne zvolenou "vychozi strankou", kde by bylo policko Search pres pulku stranky, tak uz by ani nemeli motivaci moc chodit primo na Google.com - scenar, ktery je klidne mozny. A pokud se tam nasackuje Bing (treba ve Firefoxu), tak by to docela mohlo mit dopad i na vyhledavace - protoze jako v dnesni dobe moc nezalezi, jaky konkretni prohlizec pouzivame, tak si myslim, ze je dost dobre mozne, ze i uzivatelum bude casem ukradeny, ktery konkretni vyhledavac pouzivaj - takove rozdily mezi nima nejsou.

    Office: pro consumer segment se dost dobre mozna nikdy poradne neprodavali - takze treba maji za tuto cenu revenue vetsi nez kdyz to prodavali za puvodni cenu + vyssi miru piratstvi. Ale to muzeme jen spekulovat, konkretni cisla bude znat jenom MS.

    A dodatek k Windows Mobile: jeste bych je (zatim) nezatracoval. Ostatne existuji i pro MS pozitivni zpravy (viz treba http://wmpoweruser.com/?p=11862 ). Tam spis zatim ztraci "drive" iPhone, hlavni inovace bych v soucasnosti ocekaval na Androidu/WM (uvidime u iPhonu 4).

    Muj point je, ze mate proste nasazeny az prilis ruzove iGoggles ;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).