Hlavní navigace

Názor ke článku nakvalitní služby UPC od Vorel - Od Karnevalu jsem měl nejprve jen televizi, poté...

  • 2. 12. 2007 9:32

    Vorel (neregistrovaný)

    Od Karnevalu jsem měl nejprve jen televizi, poté internet a telefon. Celkem v pohodě. Poté je převzal UPC a já jsem současně dostal nabídku od jiného poskytovatele internetu i VOIP telefonu, za mnohem příznivějších podmínek. Váhal a porovnával jsem asi dva měsíce, ověřil jsem si spokojenost klientů mého nového poskytovatele služeb a UPC jsem dal výpověď (jen datové a telefonní služby). Zkoušel jsem to telefonem - no viz přispěvatelé nade mnou. Takže písemně, trocha "právničiny" v textu výpovědi a poslal jsem to s doručenkou. (doručenka je velice důležitá pro případný právní spor, máte v ruce důkaz že adresát zásilku přijal, samotný podací lístek nemá takovou právní sílu).
    Třetí den po odeslání mi zavolala operátorka UPC, že berou na vědomí, za týden jsem měl písemné vyjádření, za měsíc si přijel technik pro modem a "finíto".
    Doporučuji všem řešit problémy např se snížením tarifu, nebo odhlašováním služeb stejným způsobem. Doručenkový dopis na rozdíl od protelefonované hodiny vyjde neskonale levněji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).