Hlavní navigace

máte začínající projekt a potřebujete partnera?

25. 11. 2007 15:45 (aktualizováno) david

Pokud máte začínající projekt a potřebujete partnera, který Vám poskytne technické zázemí (vlastní PC, hosting), reklamu nového projektu, zaměstnance pro rozjezd, konzultace a společné vedení projektu – pak napište v rozsahu, jaký uznáte za vhodný pod článek Váš záměr, alespoň stručně na email. Když chcete vše utajit veřejnosti, ale mne byste na vyžádání projekt popsali, tak zanechte pod článkem email, kde si mohu o podrobnosti napsat. Pokud mne projekt zaujme, tak se Vám ozvu a vyžádám si další informace.

Žádné volné peníze ode mne neuvidíte, zajistím kompletní rozvoj projektu a jeho reklamu. Proti většině investorů nepožaduji většinový podíl. Dále nepožaduji žádný bussines plán a nevadí mi věk pod 18 let u autora projektu.

Já sám jsem založil 3 weby a 1 koupil (následně kompletně předělal). Všechny weby jsou ziskové. Na začátku podnikání jsem neměl žádné prostředky a přes dobrý plán na tvorbu projektu jsem u investorů neuspěl. Tak jsem si napůjčoval peníze na založení ŽL, vedení účtu u banky, PC, připojení k netu a začal podnikat. Nyní mám tým zaměstnanců a prostředky pro rozumně velkou podporu nových projektů. Jelikož vím, co mě odrazovalo od investorů (podmínka 51% podílu ve společnosti a nebo jiné podmínky) a věřím, že se najdou lidé, jako já, co mají vůli vytvořit zajímavý projekt a nechat si nad ním kontrolu, tak jim poskytuji tuto nabídku.

Neprodávejte Váš úspěšný projekt firmám, jako je MITON.cz, je to solidní firma, ale jejich jednoznačný obchodní model je levně koupit a draze prodat (portálu nebo konkurenci). Pokud projekt nese a má předpoklady ziskovosti, tak si nad ním ponechejte kontrolu a hledejte spíše partnera, který jim opravdu bude a nespolkne Vás. Peníze se Vám rozkutálejí, a to velice rychle. Koupíte si auto, byt a nebo v lepším případě dům, ale není lepší projekt si nechat, dům dat na hypotéku a mít do konce života zajištěný stálý a stoupající příliv peněz? S prodejem projektu se o tento možný příjem připravujete.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).