Hlavní navigace

Přijďte 24.dubna na OpenCoffee

17. 4. 2008 3:52 (aktualizováno) Petr Ocásek

Přijďte neformálně posnídat s lidmi z technologií, internetu, reklamy a kdovíjakého dalšího oboru. Naše vedení tam bude také, snídani zdarma si přeci nenechá ujít :)

Kdy: čtvrtek 24. dubna 2008 od 9:00
Kde: Restaurant Jet Set Anděl City
Radlická 3185/1c, Praha-Smíchov

(vchod z Plzeňské ulice, nebo také z prostranství před Village Cinemas)

Když přijdete o něco později, nevadí, ochudíte se o úvodní představení a také možná o někoho, kdo se staví opravdu jen na kafčo. Jinak OpenCoffe bývá obvykle minimálně do 10:45, někdy i do 12:00, když je o čem diskutovat.

O čem se bude tentokrát mluvit? Kdo ví, protože téma jsou vždy neplánovaná a decentralizovaná, prostě jak koho napadne. Nyní na jaře je však událostí více než dost, můžete si přijít například zaspekulovat, zda Ivo Lukačovič prodá svůj „studentský“ projekt nebo jak bude vypadat Pejsek či mTransfer (nové mikroplatební systémy), novinek je více než dost :-)

OpenCoffee však není náš nápad, i když by se to podle příbuznosti s OpenMeetingem mohlo zdát. Založil ho Saul Klein z Index Ventures v Londýně a postupně se rozrostl do cca 80 měst po světě. Smyslem je mít pevně dané místo v pevně daný den, kde se budou neformálně potkávat lidé kolem technologií, budou si ukazovat své nápady, dávat rady, vyměňovat si kontakty, nebo jen tak poklábosí s konkurenty. Na OpenCoffee si můžete naplánovat i své schůzky. V Praze se scházíme téměř vždy v poslední čtvrtek v měsíci v 9:00.

Ale když jsme narazili na ten OpenMeeting – přečtěte si jak probíhal jeden z posledních srazů na téma web 2.0.

PS: vzkaz pro přespolní – už 2× bylo OpenCoffe v Brně a chystají se tam další.

Znáte OpenCoffee?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).