Hlavní navigace

Názor ke článku Banánové železo zrezlo, nefunguje MySQL od Haask - Ano, banán je skutečně hrozný hosting, ovšem díky...

  • 1. 11. 2006 19:11

    Haask (neregistrovaný)

    Ano, banán je skutečně hrozný hosting, ovšem díky své ceně bude i nadále chytat do svých tenat další spořivé dušičky.
    I já jsem spořivá dušička a tak jsem si zakoupil u banánu již dvě domény. Je pravda, že cena je příznivá, avšak kvalita služeb je katastrofální.
    Myslím že je to hosting vhodný na prezentace, které nepotřebuji žádnou databázi. Potom ovšem zase nevyužijete nabízený prostor.
    Když čtu příspěvky R.K, mívám takový vtíravý pocit, že tohle přeci dospělý člověk nemůže napsat. Ty příspěvky jsou až jakousi parodii na Radka Hulána a já si říkám, že se prostě jenom někdo baví na účet R.Kaluži. Pokud se však člověk ocitne na jeho "blogu", celá bizarnost jeho zakrnělé osobnosti vystoupí v celé své "mohutnosti".
    To co mne zarazilo již u Miroslava Macka po jeho inzultaci D.Ratha, je fakt, že inteligence, o které jsem si myslel, že je spojena především s šedou kůrou mozkovou, není vůbec v žádném vztahu k charakteru.

    Jsem zastáncem přirozenosti, je dobře když je člověk tím čím je, to znamená vrah vrahem, zloděj zlodějem, jen mne překvapuje, jak snadno se "chucpe" jako R.Kaluža nebo M.Macek včlenili do společnosti a i když R.Kalužu nikdo nebere vážně, desítky lidí jeho firmě svěřilo své peníze (je pravda že se jedná o lidi lakotné, včetně mne samotného) a stovky dalších lidí sympatizuje s M.Mackem, který v diskusi používá (při svém avizovaném IQ 160) pěstní útoky ze zadního směru před objektivy kamer.
    Co to znamená? Znamená to narušení jedné představy. Představy že studovaný a inteligentní člověk je také člověkem kulturním či společenským. Znamená to, že osobnostní poruchy nijak nebrání vývoji šedé kůry a že se i intelektuálně indiferentní individua mohou včlenit do naší společnosti a zpestřit její někdy možná trochu stereotypní modely chování.
    To je asi výhoda i nevýhoda hostingu banan. Jeho ceny jsou tak nízké, neboť jeho vizi nastínili lidé, kteří mají více víry než schopností.

    R.Kaluža se zřejmě již dále vyvíjet nebude. Pokud ve svých 26 letech mluví a píše způsobem, jakým se vyjadřuje 14 letý chlapec, jehož ego se teprve začíná formovat v muže, pravděpodobnost je mizivá. I z toho důvodu budu i nadále (i po té co mi skončí hosting u banánu) sledovat tento zajímavý "fenomén" zvaný banan.cz, který by nám měl ukázat, jestli se dlouhodobě vyplácí neurvalost a nezodpovědnost v podnikatelské sféře, jakož i v mezilidských vztazích

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).