Hlavní navigace

Názor ke článku Dostal jsem vízum od Tom - Osobně bych panu Vránovi radil nezůstávat tam déle...

  • 13. 9. 2011 23:47

    Tom (neregistrovaný)

    Osobně bych panu Vránovi radil nezůstávat tam déle než 2 roky a založit si něco vlastního a pokračovat v tom. Je škoda všechny své nápady prostě "věnovat facebooku" jenom tak grátis. FB to pak bude doživotně generovat zisk v minimálně v milionech dolarů ročně a zaměstnanec dostane prémii 5000 USD, desetitisícinový podíl a ještě se raduje, jak je to super :-).

    --

    Já osobně jsem také pracoval pro nadnárodní společnost v podobném oboru. Odešel jsem, založil si vlastní firmu a dnes v podstatě já sám nemusím pracovat a přesto mám mnohonásobně větší příjem, než jsem měl jako zaměstnanec. Navíc mi to dává čas připravovat a přemýšlet nad unikátními projekty.
    Navíc mám jistotu, že i kdybych například úplně zdementněl v důsledku nehody nebo mrtvice, tak zůstanu zabezpečený a rodina taky.

    Je to opravdu opačně, než většina lidí říká - alespoň u schopných a kreativních lidí: JISTOTA je vlastní společnost! Naopak zaměstnání je NEJISTOTA!

    V zaměstnání nikdy nevíte dne ani hodiny... Ale do vlastní firmy Vám těžko někdo nakráčí a řekne "Máte 5 minut na to, abyste odešel!" (leda že by vyhráli komunisti, ale i tak Vám zůstanou alespoň zahraniční pobočky :-DDD)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).