Hlavní navigace

Názor ke článku Internetové ne-aukce od vik - Já nakupuji i prodávám na několika aukčních serverech...

  • 19. 6. 2009 12:34

    vik (neregistrovaný)

    Já nakupuji i prodávám na několika aukčních serverech a musím říct, že mi tento systém celkem vyhovuje (z pohledu kupujícího). Pokud mám o věc veliký zájem, tak přesně využívám příhozu na poslední chvíli. Na věc nejprve přihodím cca 2/3 plánované ceny (pro případ, že se k počítači včas nedostanu a nestihnu přihodit před koncem) a na konci si cenu ještě ohlídám navýšením příhozu na max (co nejpozději, aby mě již nikdo nestihl přehodit). Naopak u aukcí, o ktré tolik zájem nemám, nechám původní příhoz bez čekání na poslední minutu (je zde ale veliká šance, že nevyhrajete, protože Vás za tu dobu někdo přehodí).
    Proti klasickým aukcím zde musíte hlídat spousty časů (konců aukci). V sále naopak víte, že všechny položky máte možnost nakoupit např. v sobotu 6.12. Na internetu je jedna v pondělí večer, druhá v sobotu ráno apod.

    Z pohledu prodejce jsem za prodané zboží viděl více, právě díky tomu, že aukce byly, nedopatřením (chybou serveru), posunuty o den. Možnost výhry zlákala další přihazující následující den..

    Vik

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).