Hlavní navigace

SecurityBlog

  • AVG Anti-Spyware 7.5 - Novinka, ale dobrá!

    Aktuální zpravodajství Recenze antivirů, antispyware a firewallů Články a informace o bezpečnosti Brněnský Grisoft po akvizici německé společnosti ewido networks (záměrně psáno malé na protest proti německému pravopisu), došlo k významným změnám v Grisoftu. Specialisté z ewida se přesunuli do Brna kde nyní pracují na vývoji programů AVG. Ewido Anti-Malware, nebyl sice moc známý, ale za to byly jeho detekční schopnosti velmi nadstandardní…
    13. 1. 2009 0:18 (aktualizováno)
  • Ad-Aware 2007 BETA

    Aktuální zpravodajství Recenze antivirů, antispyware a firewallů Články a informace o bezpečnosti Po dlouhé době vychází nová verze jednoho z nejoblíbenějších Anti-spyware řešení na světě. Jak se Lavasoft chlubí na svém webu tak i udělal „Nechceme zdokonalit starý Ad-aware, chceme vytvořit úplně nový program“.
    13. 1. 2009 0:18 (aktualizováno)
  • NOD32 - Nejlepší antivirus?

    Aktuální zpravodajství Recenze antivirů, antispyware a firewallů Články a informace o bezpečnosti Je ESET NOD32 skutečně nejlepším antivirovým řešením? Co je tedy na tomto programu nejlepší? Na úvod mi dovolte připomenout, že ikdyž si na internetu můžete přečíst cokoli od dobrých článků po špatné – nikdy něvěřte tvrzení „Tento program je nejlepší“. Každý má svůj nejlepší program a vůbec nezaleží na tom jaké má obecné reference – záleží na tom jak Vám osobně vyhovuje.
    13. 1. 2009 0:18 (aktualizováno)
  • Recenze: ANTIVIRY

    Aktuální zpravodajství Recenze antivirů, antispyware a firewallů Články a informace o bezpečnosti V recenci popisuji základní funkce, výhody a nevýhody programu. NOD32 Anti-Virus 2.7 NOD32 je jeden z nejlepších anti-malware prostředků současnosti. Nabízí ochranu proti virům, červům, trojským koňům, spyware, adware, dialers, riskware, rootkity…
    13. 1. 2009 0:18 (aktualizováno)
  • AVG - Konec špatné pověsti!

    Aktuální zpravodajství Recenze antivirů, antispyware a firewallů Články a informace o bezpečnosti AVG Anti-Virus, dlouholetý ochránce počítačů nejen v České republice, který koncem minulého století přišel o svou pověst „nejlepšího antiviru“. Proč tomu tak bylo a proč tomu tak dnes není to bude téma tohoto článku.
    13. 1. 2009 0:19 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).