Hlavní navigace

Richi´s blog na Lupa.cz - Témata označená nálepkou Technologie

  • Nový automatický překlad od Googlu. Přijdou překladatelé o práci?

    Google spustil nový – dlouho avizovaný automatický překlad pro uživatele http://transla­te.google.com/tran­slate_t Napadá mě otázka: Přijdou překladatelé o práci nebo jim to zjednodušší práci? Přítelkyně překládá knížky z angličtiny do češtiny, pokud by překladač zvládal češtinu (předkladač zatím bohužel češtinu nemá), stačilo by vložit text do překladače a pak jen upravit výsledný text, myslím že by to zvládl každý člověk s citem pro češtinu.
    24. 10. 2007 10:36
  • Nabídka práce v Praze - programátor PHP

    Nabídka práce v Praze – programátor PHP, není to ke mně je to pro známého, nic z toho nemám takže to asi není ani komerční prezentace i když je to komerční nabídka :-) (možná se to někomu z čitatelů bude hodit) Abych to nemusel popisovat zkopíruju jen to co jsem dostal. Prosím piště nebo volejte na kontakty uvedené níže…
    4. 7. 2006 17:12
  • RSS Agregátory

    V souvislosti s dnešním článkem zde na Lupě RSS v moderním světě mě napadlo napsat pár odkazů na RSS agregátory. Jelikož už i díky Lupě má spousta uživatelů blogy, a minimálně každý druhý má i svůj osobní blog, je někdy výhodné znát pár agregátorů kam lze svůj blog nebo klidně online noviny, časopis vložit a tím se prezentovat více lidem, popřípadě si zabezpečit větší návštěvnost.
    25. 10. 2007 12:25 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).