Hlavní navigace

Richi´s blog na Lupa.cz

  • MTV spustí spolu s Microsoftem online obchod s hudbou

    Hudební stanice MTV a softverový gigant Microsoft se údajně rozhodli konkurovat Apple společným projektem, prodejem hudby přes internet. Vše by mělo běžet na nové platformě pro prodej hudby přes internet „Urge“. Tuto informaci přinesl slovenský emagazín eTrend.sk. Hlavní výhodou by mělo být přehrávání hudby ve Windows Media Player který je nainstalován na každém PC s operčním systémem Windows a masová podpora hudební stanice MTV která je skoro po celém světe.
    13. 2. 2006 10:13 (aktualizováno)
  • Seznam dělá čistky v katalogu

    Včera jsem dostal email od Seznamu že můj web http://namobil­.loga-zvoneni.com s doplňkami pro mobilní telefony byl vyřazen z katalogu z důvodu že neobsahuje kontaktní údaje. Email od Seznamu: Dobry den, odkaz s temito udaji: URL: http://namobil­.loga-zvoneni.com Titulek: Loga-zvoneni.com Popisek: Nabídka doplňků pro mobil: loga, melodie, zvonění, barevné tapety, spořiče, java hry, videa, obrázky ro značky Nokia, LG, Motorola, Sharp, Siemens, Samsung, Sony-Ericsson, Sagem, Panasonic, Alcatel.
    13. 2. 2006 10:12 (aktualizováno)
  • Chcete vlastní "vyhledávač"?

    Tak jsem při brouzdání po scriptech narazil na php scrip na vlastní vyhledávač Sphider. Nedalo mi to vyzkoušet ho co umí a jak funguje, stáhl jsem ho do PC a chtěl zkusit na některém z free hostingů v CZ. Bohužel jsem narazil na problém se safe_mode zapnutým asi u všech zkoušených hostingů a byl jsem „nucen“ vyzkoušet ho na některém z placených.
    13. 2. 2006 10:10 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).