Hlavní navigace

Názor ke článku Reklamace u Alza, je to skutecne tak spatne? od Franta - Ja mam osobne zkusenosti s obchodem ts-bohemia. Je...

  • 21. 10. 2007 16:51

    Franta (neregistrovaný)

    Ja mam osobne zkusenosti s obchodem ts-bohemia. Je to eshop ktery ma v mnoho mestech kamenne obchody. Protoze jsem chodil do Uh Hradiste do pobocky, naprosta spokojenost. I reklamaci jsem tam nejakou vyrizoval a nemohu si stezovat. Ale protoze jsem presel na vysku do brna, sel jsem s kamosem do brnenske pobocky. Kupoval tam switch. Takovou neochotu vsech od vydani dokladu az po prevzeti zbozi jsem jeste nezazil. A to slo o nakup a ne o reklamaci. V tu chvili jsem si rekl ze tam me uz nikdo neuvidi, ikdybych mel kvuli nakupu jet v prubehu tydne z brna do hradiste(a protoze pres hradiste jezdim domu, neni zadny problem pockat az tama pojedu).
    Vyzva firme tsbohemia: BRNENSKOU POBOCKU ZAVRETE. TAKOVOU NEGATIVNI REKLAMU, JAK VAM DELAJI ONI, JEN TAK NEKDO NEMA. OSOBNE KDYBYCH PRISEL DO STYKU S VASI FIRMOU POPRVE V BRNE, TEN OBCHOD BY BYL I PRES NEJNIZSI CENY U ME ODEPSANY. A NAPORAD.
    PS: jinou nez hradistskou a brnenskou pobocku neznam.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).