Hlavní navigace

Odpověď pro všechny, kteří potřebují "malé a jednoduché" internetové stránky

11. 10. 2010 21:42 (aktualizováno) Nishkam Jan.

Nejsem ani designer ani koder, ale znaji me jako „odbornika pres internet“ a tak porad odolavam mnoha laickym dotazum kamaradu a znamych ohledne internetovych stranek. Uz jsem se vymanil instalaci windows a odvirovani pocitacu, ale co se stranek tyce, nevykroutim se tak snadno. Proto jsem se rozhodl sepsat zakladni info, abych ho nemusel opakovat pro kazdeho zvlast.

Celkem dlouhy clanek jsem zverejnil na http://blog.nishkam­.cz/2010/10/po­trebuji-jednoduche-stranky.html Jsem si vedom toho, ze vetsina ctenaru Lupy nic takoveho pro sebe nepotrebuje. Pokud vsak najdete cas si clanek precist, uvitam vecne pripominky a doplneni. Jestlize clanek shledate uzitecnym, muzete na nej odkazovat pro uvodni info k problematice jednoduchych web stranek. Snad i vam usetri cas, kdy vysvetlujete laikum zakladni pojmy.

Pri te prilezitosti jsem taky popsal svoji nabidku jednoducheho  tadyCMS a mam v planu pro nej v nejblizsi budoucnosti zprovoznit affiliate program. Tento jednoduchy CMS nabizim doposud hlavne svym klientum z oblastni organizace kurzu a seminaru. Nakonec zkusim navazat spolupraci s web designery, abychom nase sluzby navzajem doplnovali.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).